Hormiuutisia

Suomen Hormimiehet on suomalainen, luotettava perheyritys. Suunnittelemme, teemme kaikenlaiset savupiippujen ja hormien korjaukset Etelä- ja Keski-Suomen, Hämeen, Pirkanmaan, Pohjanmaan ja Savon alueella.  Ota yhteyttä joko soittamalla 050 588 1600, sähköpostitse info@hormimiehet.fi tai tee tarjouspyyntö.

Savupiipunkorjaus – horminkorjaus usein kysyttyä

16.4.2020

Voiko meidän hyvin vanhan savupiipun korjata? Vanhat tiilipiiput pystytään korjaamaan hyvin pitkälti. Korjaaminen massaamalla onnistuu niinkauan kun tiiliskivet / välikivet ovat suurin osa omilla paikoillaan, muutamia kiviä voi puuttua ja massaus onnistuu silti. Pystymme tukemaan välikiviä vaikka kivet heiluisivatkin paikoillaan ja osa puuttuu. Toisinaan korjaamme sekä massaamalla että uudestaan muuraamalla yläpään näin saamme lopputuloksesta parhaan mahdollisen. Valmishormeja olemme myös korjanneet…

Hormimiehiltä ensi lämmityskaudeksi hormit kuntoon!

4.5.2019
Hormitarkastus | Suomen Hormimiehet | Hormisaneeraus Keski-Suomi, Savo, Häme

Korjauta talosi hormit kuntoon ensi lämmityskaudeksi! Varaa ilmainen tarkastus nyt! Suomen Hormimiehet: 100 % luotettava hormisaneerauksen ammattilainen Keski-Suomen vanhin hormisaneerausyritys Kohtuulliset hinnat ja kotitalousvähennys työstä Tuhansia metrejä korjattua piippua taloyhtiöistä omakotitaloihin 10 vuoden täystakuu materiaaleille ja työlle Asiakkaiden suosittelema!

Onko luotettavaa ja rehellistä hormikorjausta olemassakaan?

6.4.2017
Hormitarkastus kohde | Suomen Hormimiehet | Hormisaneeraus Häme, Pohjanmaa, Savo, Etelä-Suomi, Keski-Suomi

Olet viime aikoina aivan varmasti törmännyt julkisuudessa käytävään keskusteluun röyhkeistä horminkorjaushuijauksista (artikkelit mm. HS 3.4.2017  ja Yle 15.3.2017). Näin olemme myös me ja huolestuneina olemme laittaneet merkille, että moni on teettänyt korjauksen joko täysin tarpeettomasti tai aivan liian kalliilla. Yksinkertaiseksi siksi, että kohdalle on osunut ovela myyntimies.

Hormit kuntoon ensi lämmitys­kaudeksi

Luotettava ja 100% suomalainen laatutyö. Varaa ilmainen tarkastus nyt!