Hormisaneeraus hinta

Mistä hormisaneerauk­sen hinta syntyy?

Hormisaneeraus ei ole mikään pieni projekti. Jokainen hormi/piippu on arvioitava erikseen. Kiinteistö on oma kokonaisuutensa ja meiltä asiakas saa tarkan ja yksityiskohtaisen hinnan vaikka hormikohtaisesti. Kaikki tekemämme työt ovat kotitalousvähennyskelpoista.

Urakkahintaan vaikuttavat monet tekijät

Hormisaneerauksen hintaan vaikuttavat monet tekijät: mm. hormin koko, pituus, kunto, mahdollisten lisätöiden tarve sekä kulku savupiipulle. Horminkorjausmetrien määrä vaikuttaa aina hintaan, on eri asia korjata 3-metristä kuin 40-metristä hormia ja vastaavasti tämä näkyy myös hinnassa. Niinpä jokainen hormisaneerauskohde arvioidaan aina erikseen. Tuhansista korjaamistamme hormeista yksikään ei ole ollut täysin samanlainen kuin toinen. Suuntaa-antavan hinta-arvion voimme antaa myös puhelimessa kun olemme ensin keskustelleet tarkemmin kohteesta.

Olemme pieni perheyritys pienellä organisaatiolla ja toimintakuluilla, joten pystymme pitämään hormisaneerauksen kiinteät kulut matalina. Pärjäämmekin hyvin hintavertailuissa. Kohtuullinen hintamme ei kuitenkaan tarkoita heikkoa laatua.

Kun talosi savupiippu on horminkorjausta vailla, haluat varmastikin oikean ammattilaisen korjaamaan sen. Pyydä siis meiltä ilmainen tarkastus. Olemme toteuttaneet horminkorjauksia jo vuodesta 2012 ja olemme Keski-Suomen vanhin hormisaneerauksiin erikoistunut yritys.


Tee tarjouspyyntö niin saat suuntaa-antavan arviomme hinnasta. Tarkan arvion saat tilatessasi meiltä ilmaisen hormitarkastuksen.

Hormisaneeraus hinta | Suomen Hormimiehet | Keski-Suomi, Etelä-Suomi, Savo
Hormisaneeraus ja savupiipun kunnostus | Suomen Hormimiehet | Jyväskylä, Tampere, Keski-Suomi

”Emme yritä olla suurin, mutta pyrimme olemaan paras”

Hormit kuntoon ensi lämmitys­kaudeksi

Luotettava ja 100% suomalainen laatutyö. Varaa ilmainen tarkastus nyt!

Ilmainen tarkastus, joka ei aiheuttanut toimenpiteitä

"Hei hormimies Pekka Vanhanen! Et voi uskoa miten onnellinen vaimoni on, kun hoksasit ettei
tämä meidän pelti ole ollut vielä koskaan perillä saakka eli kiinni. Tänään tuli 2 viikkoa siitä kun kävit ja siitä lähtien ilma on ollut matalapaineellakin raikas. Vaimo haki vielä sitä neuvomaasi palonkestävää narua, jolla sitten tilkittiin tuhkaluukun alareuna. Kiitos tuhannesti käynnistäsi. Olet paras kävijä sitten muuttomme noin 24 vuotta sitten. Valitettavasti nuohoojatkaan eivät ole tuota keksineet. Kaikkea hyvää yrityksellesi ja sinulle perheineen!”

– H&H Elonheimo, Jyväskylä

Hormin pinnoitus – Jyväskylä

Vanha iso omakotitalo, jossa korjattiin massaamalla olohuoneen tulisijan hormi. Lisäksi meni vedonparantaja.

”Hormimies tutki ensin huolellisesti kaikki hormit ja ne kuvattiin. Tehtiin savupanostesti ja hormit olivat mutkaisia. Tutkimuksen jälkeen sain kirjallisen tarjouksen. Tarpeellisia hormeja sovittiin korjattavaksi. Korjauspäivä sujui erinomaisesti. Erittäin asiantunteva ja ystävällinen vaikutelma jäi hormimiehestä. Suosittelen Hormimiehiä.”

– Andersen, Jyväskylä

Saunan- ja pönttöuunin hormien korjaus

Saunan hormin massaus sekä omakotitalon pönttöuunin horminmassaus.

”Olin ensin hyvin epäileväinen kun massauksesta kerrottiin, miten lie pinnoitteet pysyvät?
Mutta saunan hormista tuli savunhajua pukuhuoneeseen niin, jotainhan sille oli tehtävä. Ajattelin ottaa riskin. Hormimies tuli sovittuna ajankohtana ja korjaus sujui hienosti. Hormimies oli kätsä jätkä, juoksi ku kärppä katolla ja helkatin mukavakin hän oli. Horminkorjaus onnistui niin hyvin, jotta päätin teettää pönttöuuninkin hormin korjauksen. Hormin veto parani.  Samaa kaveria suosittelin vielä naapuireillekin ja kävi heillekin korjaamassa.”

– Lakonen, Saarijärvi

Öljykattilan putkitus – kondenssion poisto

Yläkerran lastenhuoneesta tuli kondensiovesi tiilipiipun läpi. Hormi oli aivan kellertävä huoneenpuolelta. ¾ osan kiven hormi, jossa mutka 2 metriä ylhäältä. Hormi putkitettiin kokomatkalta ja asennettin kondenssionpoisto.

”Hormimies oli erittäin asiantunteva ja osasi heti kertoa syyn mikä on ongelmana ja hintakin oli oikeanlainen.  Toinen firma antoi ylihintaisen tarjouksen, joten valitsimme Hormimiehet. Putkitus sujui oikein hienosti ja hän siivosi ja korjasi piikkauksen ja putkituksen jäljet. Putkitus vietiin piipunhatun läpi. Kaikki toimi hienosti. Suosittelen lämpimästi Hormimiehiä.”

– Northolm, Närpiö

Tilaa ilmainen hormi­tarkastus!

Onko talosi savuhormit tarkastettu vain nuohouksen yhteydessä? Ilmaisessa hormitarkastuksessa saat kattavan ja puolueettoman selvityksen hormisi todellisesta kunnosta. 

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ilmainen tarkastus

Suomen Hormimiesten suorittama ilmainen hormitarkastus kertoo luotettavasti savupiipun, hormin ja tulisijan kunnon.

Onko talosi rakennettu 1970-luvulla tai aiemmin? Tämän ikäisissä taloissa savupiiput ovat pikkuhiljaa alkaneet rapautua. Hormi on hyvä korjata ennen kuin välikivet ovat kokonaan irronneet. Hormin kunto ei ole kuitenkaan aina riippuvainen talon rakennusvuodesta.

Paloturvallisuuden takaamiseksi hormin kunto tulee tarkistaa säännöllisesti, muutoinkin kuin nuohouksen yhteydessä. Nuohooja tarkistaa aina hormin päiden kunnon, mutta hormin kokonaisvaltaisen kunnon selvittämiseksi tarvitaan hormitarkastus.


Toteutamme hormin massaukset Pirkanmaalla, Hämeessä, Etelä-Suomessa, Keski-Suomessa, Savossa ja Pohjanmaalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suomen Hormimiehet
info@hormimiehet.fi
Puh. 050 588 1600