Piipunhattu

Savupiiput ovat erilaisia. Suomen Hormimiehet toimittaa kestävät, käytännölliset ja tyylikkäät piipunhatut kaikenlaisille savupiipuille. Laadukas piipunhattu antaa suojan vuodesta toiseen Suomen ankarissa sääolosuhteissa.

Piipunhattu estää hormin rapautumista ja ehkäisee kosteusvaurioita

Aikaisemmin tulisijat olivat käytössä ympäri vuoden, ja piippuun satanut vesi haihtui sieltä nopeasti pois. Nykyisin tulisijoja käytetään vain osan aikaa vuodesta. Sen takia suojaamaton savupiippu on pitkään kosteana, jolloin vesi pääsee rapauttamaan savupiipun sisäpintaa.

Onneksi tähän on ratkaisu. Oikean kokoinen piipunhattu savupiipun päällä suojaa hormia sadevesiltä, lumelta, rapautumiselta ja roskilta. Hormi pysyy kuivempana, veto paranee ja tulisijan sytyttäminenkin on helpompaa! Mikäli talossa on painovoimainen ilmanvaihto, sekin toimii paremmin, kun hormi on kuiva piipunhatun ansiosta.

Piipunhattu suojaa paitsi hormia, myös ehkäisee kosteus- ja homevaurioita, joita savupiippuun valunut vesi aiheuttaa rakenteille.

Piipunhatut mittatilaustyönä

Teemme piipunhatut mittatilaustyönä, joten ne ovat aina kohteeseen sopivia. Käymme mittaamassa savupiipun koon, jolla taataan se, että piipunhattu on kerralla oikean kokoinen.

Piipunhatut kiinnitetään piippuun erilaisilla jaloilla, mallista riippuen.

Piipunhattumme ovat ruostumattomasta materiaalista valmistettuja. Kotimainen laatu takaa juuri Suomen sääolosuhteisiin parhaan ratkaisun. Kaikki mallit tehdään aina Suomen Rakentamismääräyskokoelman osan E3 (Pienten savupiippujen rakenteet ja paloturvallisuus) määräysten ja ohjeiden mukaisiksi.

Tyylikäs ja oikein muotoiltu piipunhattu pidentää savupiipun ikää vuosikymmenillä ja suojaa kotiasi kesät talvet!

Tilaa ilmainen hormitarkastus!

Tulisijojen, hormien ja savupiippujen asiantuntija

Suunnittelemme, teemme ja asennamme piipunhatut Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Toteutamme myös kaikenlaiset savupiippujen ja hormien korjaukset. Ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostitse!

Suomen Hormimiehet
info@hormimiehet.fi
Puh. 050 588 1600

Olemme 100% suomalainen perheyritys ja teemme sen minkä lupaamme — takuutyönä ja kohtuullisella hinnalla!