Onko savupiipussasi vikaa? Voita savupiipun korjaus!

Voita 7-metrisen savupiipun korjaus ilmaiseksi (arvo noin 1000 €)!

Hormin massaus, pinnoitus, liukuvalu tai sisäpuolinen slammaus. Rakkaalla lapsella on monta nimeä – kaikki kuitenkin tarkoittavat samaa asiaa. Kyseessä on savuhormin korjausmenetelmä, jossa vuosien saatossa kulunut hormi pinnoitetaan tarkoitukseen soveltuvalla erikoislaastilla.

Osallistu Hormimiesten arvontaan ja voita savupiippusi korjaus ilmaiseksi! Korjaus toteutetaan massausmenetelmällä.

Olen lukenut ja hyväksyn arvonnan säännöt.

Hormit kerralla kuntoon

Hormin massaus on erinomainen tapa korjata huonokuntoinen hormi. Korjatulle hormille saat 10 vuoden takuun. Korjaamme myös taloyhtiöiden hormeja.

1. Pääset helpolla saat avaimet käteen paketin.

Hormin massaus on edullinen ja kestävä ratkaisu. Vanhaa hormia ei tarvitse purkaa ja muurata. Huolella tehty massaus kestää jopa kymmeniä vuosia.

2. Tiilihormi pysyy edelleen tiilihormina. Massauksen jälkeen se varaa lämpöä ja veto paranee.

Paloturvallisuus paranee. Massaus sitoo jo irtoamassa olevat hormikivet uudelleen kiinni ja tukkii avonaiset saumat. Vuotokohdat tukitaan, jolloin savu ja häkä eivät pääse huoneilmaan. Liukuvalumenetelmällä voidaan korjata isohkojakin reikiä savuhormissa.

3. Paloturvallisuus ja rakenteellinen vahvuus.

Hormin massaus ei olennaisesti pienennä hormin kokoa. Hormin massauksella hormin sisäpinta pystytään palauttamaan uudenveroiseksi ja vahvistetaan hormin rakennetta. Sileä sisäpinta parantaa hormin vetoa. Sileäksi massattu hormi pysyy puhtaampana ja on helppo nuohota.

4. Hormimassauksella voidaan tehdä pieniä sivusiirtymiä ja mutkia.

Hormimassauksella voidaan tehdä pieniä sivusiirtymiä ja mutkia. Vanhoissa taloissa (esim. rintamamiestalot ja maalaistalot) hormit eivät yleensä ole suoria. Massaamalla saamme kuitenkin suurimman osan näistäkin hormeista korjattua.

5. Takuu 10 vuotta

Massan valmistaja antaa tuotteelle 10 vuoden takuun. Suomessa on savupiipun massauksia tehty jo 1980- luvulta asti, ja hyvin ovat massat hormeissa kestäneet.

Tilaa ilmainen hormitarkastus!

Onko talosi savuhormit tarkastettu vain nuohouksen yhteydessä? Ilmaisessa hormitarkastuksessa saat kattavan ja puolueettoman selvityksen hormisi todellisesta kunnosta!

Lue lisää ilmaisesta tarkastuksesta
Olemme 100% suomalainen perheyritys ja teemme sen minkä lupaamme — takuutyönä ja kohtuullisella hinnalla!